Fórum

Region: CZ/SK

Jednoduchý přehled

Strana 1 / 1

« Zpět na přehled témat

Velmi by usnadnilo mít v odkazu AKTIVITA -> DENNÍ AKTIVITA jednoduchý přehled, kde by bylo jasně patrné v které lokaci se zrovna nachází akce Denní lov a u jakých příšer padají bonusy například na více stříbra či větší šance na zisk předmětu. Hráčovi by tak odpadl zbytečný posun na mapě a s tím spojená zvýšená spotřeba energie a šance na okradení, pokud není aktivovaná placená služba Templář.

05.03.2025, 02:12

Zdravím,

děkuji za návrh! V tuto chvíli je možné informace o "Denním lovu" a bonusů k jednotlivým protivníkům nalézt ve funkci "Knihovna", která by měla být dostupná v lokacích "Hrad" a "Knihovna černokněžníků".

Je nicméně pravda, že tyto obecné informace by mohly být součástí některé přehledové stránky, která nevyžaduje přístup do konkrétní lokace.

Nechám tento návrh ke zvážení.

Díky!

06.03.2025, 11:44

Děkuji. Ještě upřesním, že ty bonusy k protivníkům nemyslím ty vypsané v knihovně a pod obrázkem protivníka v podobě těch již získaných procent, ale jde mi o ty denní bonusy k protivníkům například toto: "Tento protivník má o 35 % více blokování, ale získáš o 15 % více stříbra." Právě tato informace mi chybí v nějakém jednoduchém přehledu na jednom místě. Kde bych se podíval a řekl si, že právě tento Kostlivec nabízí dnes více procent při získání stříbra a půjdu už přímo za tímto účelem do dané lokace a herní taktiku si uzpůsobím, že si budu vybírat útoky právě podle zisku stříbra. Snad jsem to napsal srozumitelně :).

06.03.2025, 21:18

Aha, už tomu rozumím lépe :D  Je to nyní sice pracnější způsob, ale je případně možné si takové informace i poukládat do poznámek, k těm má pak hráč přístup na jakékoliv stránce. Ty bonusy, jako "10 % stříbra za kostlivce" jsou neměnné, takže pokud se je do poznámek podaří poukládat, měly by zůstat trvale :)

06.03.2025, 23:34

Přidat komentář

Přidávat komentáře mohou jen přihlášení uživatelé.

Chceš-li přidat komentář, přihlaš se, nebo si můžeš vytvořit účet a komunikovat na fóru.