Jednoduchý přehled
Strana 1 / 1
« Zpět na přehled tématZdravím,
děkuji za návrh! V tuto chvíli je možné informace o "Denním lovu" a bonusů k jednotlivým protivníkům nalézt ve funkci "Knihovna", která by měla být dostupná v lokacích "Hrad" a "Knihovna černokněžníků".
Je nicméně pravda, že tyto obecné informace by mohly být součástí některé přehledové stránky, která nevyžaduje přístup do konkrétní lokace.
Nechám tento návrh ke zvážení.
Díky!
Děkuji. Ještě upřesním, že ty bonusy k protivníkům nemyslím ty vypsané v knihovně a pod obrázkem protivníka v podobě těch již získaných procent, ale jde mi o ty denní bonusy k protivníkům například toto: "Tento protivník má o 35 % více blokování, ale získáš o 15 % více stříbra." Právě tato informace mi chybí v nějakém jednoduchém přehledu na jednom místě. Kde bych se podíval a řekl si, že právě tento Kostlivec nabízí dnes více procent při získání stříbra a půjdu už přímo za tímto účelem do dané lokace a herní taktiku si uzpůsobím, že si budu vybírat útoky právě podle zisku stříbra. Snad jsem to napsal srozumitelně :).
Aha, už tomu rozumím lépe :D Je to nyní sice pracnější způsob, ale je případně možné si takové informace i poukládat do poznámek, k těm má pak hráč přístup na jakékoliv stránce. Ty bonusy, jako "10 % stříbra za kostlivce" jsou neměnné, takže pokud se je do poznámek podaří poukládat, měly by zůstat trvale :)
Přidat komentář
Přidávat komentáře mohou jen přihlášení uživatelé.
Chceš-li přidat komentář, přihlaš se, nebo si můžeš vytvořit účet a komunikovat na fóru.
Velmi by usnadnilo mít v odkazu AKTIVITA -> DENNÍ AKTIVITA jednoduchý přehled, kde by bylo jasně patrné v které lokaci se zrovna nachází akce Denní lov a u jakých příšer padají bonusy například na více stříbra či větší šance na zisk předmětu. Hráčovi by tak odpadl zbytečný posun na mapě a s tím spojená zvýšená spotřeba energie a šance na okradení, pokud není aktivovaná placená služba Templář.
05.03.2025, 02:12
+0 / -0